Uzman ve deneyimli personelimiz ile işleyişi sadece Gümrükleme Hizmeti olarak ele almadan , Dış Ticaret penceresine bir  bütün  olarak  bakarak  çözüm  üreten  şirketimiz  aşağıdaki   hizmetleri   siz  değerli   müşterilerimize sunmaktadır;

A) Dış  Ticaret   ve   Gümrükleme   İşlemlerinizde   her  türlü   danışmanlık   hizmeti, Dış  Ticaret   işlemleriniz   ile   ilgili karşılaşabileceğiniz  her  türlü   soruna   ortak   olarak   size   uygun   modeller   geliştirerek   çözüm   üretmek , ürünün G.T.İ.P.nin  tesbit edilmesi ve son aşamaya kadar gelinen süreçler hakkında size işin hem kanuni açıdan hem de maliyet açısından bilgilendirme yapılarak gerekli tedbirlerin alınmasını sağlamak.

B) Gümrüklemenin  her  aşamasında  iş  takibi  İhracat , İthalat , Transit , Antrepo , Serbest  Bölgeler ve Yolcu  İşlemleri ile  İlgili   gümrüklemenin   her   aşamasında  siz  değerli  müşterilerimizin adına iş takibi  yapılarak bilgilendirilmektedir.

C) Lojistik Hizmetleri

  Sözleşmeli   olduğumuz ;  Uluslararası   Taşımacılık   Hizmeti , Gümrüklü  Antrepo  Hizmeti , İç   Dağıtım  ve  Serbest  Depolama  Hizmeti  veren  sektörün  öncü  kuruluşları  ile birlikte , Karayolu, Havayolu , Denizyolu  ve  Alternatif  taşıma modellerinde  size  uygun  fiyatlandırma  yapılarak  dünyanın  her  noktasına  farklı  taşıma   sistemleri  üreterek  hizmet verilmektedir.

Ä°ZMÄ°R MERKEZ

Adres     : 1469 Sokak No:99 Gar Apart. Kat 2 Daire 2 35220 Alsancak
Telefon  : 0.232. 464 9900
Fax        : 0.232. 464 1894
E-Mail    : Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Copyright © 2013 Yiğit Gümrük Müşavirliği Ltd.Şti. Tüm hakları saklıdır. Designed by DataQlik